Buďte v obraze

Realitní služby, development a investment vyžadují nejvyšší odbornost. Rádi se s Vámi podělíme o naše názory a zkušenosti.

Prohlídky z pohodlí domova

Projít se po jednotlivých pokojích. Obhlédnout dřevěné podlahy, každý detail obkladů, vybavení. Nasát atmosféru prostoru. Projít se po sousedství. A přitom neodejít od monitoru. Videoprohlídky se stávají novým standardem realitního trhu.        

EXCLUSIVE PROPERTIES také nově zajišťuje videoprohlídky v reálném čase

V souvislosti se stávajícími opatřeními, která omezují osobní kontakt na úplné minimum, provádějí makléři kromě běžných prohlídek nemovitostí také videoprohlídky v reálném čase. Klienti si tak mohou nemovitosti k prodeji či pronájmu prohlédnout z pohodlí domova, a to prostřednictvím služeb WhatsApp, FaceTime, Skype, Messenger a další.

Videoprohlídky nejsou na realitním trhu žádnou novinkou. S našimi makléři si tak klienti mohou domluvit prohlídku stejně, jako kdyby se šli na byt či dům podívat ve skutečnosti, s tím rozdílem, že proběhne v domluveném čase pomocí videohovoru. Oproti předem natočeným video prohlídkám má tento formát velkou výhodu makléře se ptáte přímo co Vás zajímá, možnost projít si i okolí nemovitosti. 

 Pro klienty, kteří preferují přímý kontakt, jsou stále dostupné i standardní prohlídky.

9. duben 2020

Newsletter

Nejnovější nabídkydo Vašeho e-mailu

Každý měsíc Vás budeme informovat o nejnovějších nemovitostech v naší nabídce.